Informasjon

Takk for alle påmeldinger, vi har ikke behov for flere frivillige!

!!VI TRENGER DEG!!

Vi søker frivillige som både kan og ønsker å bidra med gjennomføringen av årets Norgesmesterskap!

Som frivillig under NM vil du få muligheten til å oppleve norsk discgolf på sitt absolutt beste, med mange tidligere og regjerende Norgesmestre i startfeltet, samt Europamestre og Norgescupvinnere! Du vil få oppleve et fantastisk arrangement hvor din rolle virkelig vil bli verdsatt av alle involverte, ikke minst av deltagerne og av arrangørene!

Vi kan love deg høy ivaretakelse og en helt egen frivilligpakke som du vil motta som en stor takk for din iver og innsats for disksporten og discgolf!!

I vårt oppsett er det 3 vakter ila. dagen som du kan velge mellom og vi håper at det er så mange som vil være med på dette eventyret at det blir stor rotasjon og avløsning på oppgavene og ”vaktene” – hvis dette er ønskelig for den enkelte.
Det er varierte oppgaver og noe for alle, vi vil så klart etterkomme ønsker om oppgaver så langt det lar seg gjøre – det er du som er viktig for oss!!

Er det noe du lurer på ved det å være frivillig under årets Norgesmesterskap, ikke nøl med å ta kontakt med arrangøren!

For å melde deg som frivillig, følg lenka og fyll ut skjemaet! Du vil bli kontaktet når det nærmer seg! Påmelding som frivillig