Praktisk informasjon

TURNERINGSLEDELSE

Turneringsdirektør (TD): Jon Henry Marthinsen
Telefon: 95070580
E-post: jon@stovnerfrisbee.no

Sekretariat: TBA

Arbeidsgruppe: Styrene i Stovner Frisbeeklubb, Muselunden Frisbeeklubb og Ekeberg Sendeplateklubb

​​SEKRETARIAT – Scorekort
Sekretariatet vil være i Containeren som ligger rett ved utkast hull #4, og vil bli merket. Alle grupper får utlevert scorekort ved hull #1 hver runde, disse må leveres seneste 30 min etter at runde er avsluttet. Den spilleren som er oppført øverst i leverer scorekort, hvis gruppen ikke har avtalt noe annet.

LISENS
Alle spillere som deltar der Disksport Norge står som offisiell arrangør må være medlem av en norsk klubb tilknyttet NAIF og ha løst spillerlisens. Lisensen må være betalt før arrangementet starter. Dette gjøres via spillerens lokale klubb og er kun spillerens ansvar!

REGISTRERING
ONSDAG 1. August
Registreringen vil finne sted i sekretariatet  klokken 13.00 – 18.30.

ÅPNINGSSEREMONI
ONSDAG 1. August
Klokken 19.00 vil det være åpningsseremoni med gjennomgang av bane/regler, presentasjon av frivillige og underholdning! Spillere som ikke deltar på dette møtet er selv ansvarlig for å sette seg inn i gjeldende baneregler og eventuelle endringer/bestemmelser for turneringen.

BESPISNING
Det vil ikke bli servert lunsj under konkurransen, men mulighetene for å kjøpe både frokost, lunsj og middag i nærheten er stor!

NM 2018 har inngått avtale med spisestedet O´Learys som er lokalisert på Stovner Senter, 15 minutters gange fra Stovner DiscgolfPark. Her er det rabatterte priser på utvalgt mat og drikke. Gjelder kun ved fremvisning av deltakerbevis.

Stovner Senter har også flere restauranter, kafeer og butikker
Rema 1000 ligger 10 minutter unna Stovner DiscgolfPark

 I tillegg vil vi ha en kiosk/kafe` med salg av diverse som pølser, baguetter, mineralvann, kaffe, te, sjokolade etc.

FASILITETER
Toaletter finnes på Rommen skole og kultursenter som har inngang på flere sider av bygget, i tillegg er det toalettfasiliteter på Stovner Rockefabrikk ved hull #1

Kiosk vil finnes på Rommen skole og kultursenter samt et lite utvalg av varer i sekretariatet ved hull #4.

Vannposter ut over Stovner Rockefabrikk og Rommen skole og kultursenter  vil bli etablert ved behov og eventuelt opplyst om på åpningsseremonien eller ved rundestart.

PARKERING
For spillere og tilskuere skal all parkering være på Rommen skole og kultursenter, Karen Platous vei 31.

Her er det også mulighet for parkering av bobil.

Parkeringen ved Stovner Rockefabrikk skal ikke brukes!